tisdag 31 maj 2011

Spångest

Ikväll var det en liten, liten byggartrupp (Anders, Robin, Jakob) ute i Lugnetskogen och sågade och grävde. Planen var att försöka ordna med någon form av teknisk svårighet på den första delen av slingan som i dagsläget har något av en transportsträckekaraktär.

Bland alla de tekniska svårigheter en stigcyklist kan möta på sin väg finns det en som står ut som den mest skrämmande av dem alla - att cykla på planka. Därför har vi nu byggt en spångsektion som går i zick-zack fram och tillbaka över ett dike där man kan utöva praktisk beteendeterapi och jobba på sin balans (om man vill (eller inte kommer på någon tillräckligt bra ursäkt för att cykla förbi)).

Nästa tisdag fortsätter vi att göra ett lättcyklat parti svårare - lite tvärtemot vad vi har gjort hittills men man måste ju variera sig.

Vill ni vara med och bygga? Dyk upp vid Everytime She Smiles vid sjutiden nästa tisdag. Redskap finns. Arbetshandskar och myggmedel brukar vara bra att ha. Välkomna!

3 kommentarer:

 1. Varför är det bara en ful bild? - Det brukar ju vara fina bilder i den här bloggen?
  /Vän av ordning

  SvaraRadera
 2. Kära vän av ordning. Telefonen blev svettig och handen darrig av detta plötsliga bloggansvar. Nästa vecka är ordningen förhoppningsvis återställd, välkommen tillbaka då.

  SvaraRadera
 3. Tjusigt och kul! Mer sådant! :)

  SvaraRadera