tisdag 14 juni 2011

Uppförsbacke, ösregn och tunga stenar

Ikväll var en ovanlig byggkväll. Dels regnade det ganska kraftigt mest hela tiden vilket är ovanligt. Dels byggde vi en uppförsbacke vilket är lite oväntat. Kanske inte en kväll då man rekryterar nya stigbyggare. Kunde man tro.

Dagens mission var att bygga en teknisk uppförsbacke, med diverse trappsteg och klurigheter. Backen ska ligga som en kort extraslinga för dem som vill öva upp sina tekniska färdigheter när det gäller uppförscykling.

Vi var fyra personer som trotsade både mygg och regn och gav oss i kast med att placera ett gäng stora stenblock i olika formationer för att skapa enkla, svåra och (troligtvis, ingen hade cykel med för att prova) jättesvåra hinder att ta sig över. Det var Ludde, Niklas, Robin och en ny bekantskap vid namn Viktor – mycket trevligt. (Hoppas att du Viktor förstod att det normalt sett är solsken när vi bygger!)

Här kommer en kort filmsekvens från dagens övningar. Nästa vecka försöker vi färdigställa klättringen genom att toppa det hela med en klurig träbro.

2 kommentarer:

  1. Är det ok att bygga sådär mitt i spåret?

    SvaraRadera
  2. Jodå, just på det här lilla partiet har vi ett ok på att bygga mitt i spåret, det är ett "dött" spår som aldrig används.

    SvaraRadera