söndag 12 juli 2009

Lite till...

Ludde, Erika, Rickard och jag var uppe en sväng ikväll och byggde några meter till. Vi gjorde klart grunden till partiet strax innan och förbi den branta stenhällen när man kommer ut i den öppna tallskogen. Stenhällen kommer att få bli ett alternativt spår med ett litet trädropp ovanför branten medan vi drar den ordinarie leden rakt fram och förbi stenhällen. Det blev mycket bättre. Så här ser det ut:4 kommentarer:

 1. Jag trampade förbi ikväll och är som vanligt imponerad över vad som händer. Det är ju kanonfina svängar nere i backen! Nästan så man märker hur stigbyggarkompetensen i grävgänget successivt har höjts ju längre ner i backen man kommer. Det ska bli mycket spännande att se vilka framtida mästerverk som ligger och väntar på att bli framgrävda. :)

  SvaraRadera
 2. ...lycka till imorgon förresten. Jag kommer att sitta på jobbet och trycka och håller tummarna för en blogguppdatering innan Per kryper till kojs.

  SvaraRadera
 3. Jo, jag har också noterat att det blir bättre och bättre ju längre ner man kommer. Learning by doing heter det väl...

  SvaraRadera
 4. Håller också med! Jag tror också att vi har ett bredare område att röra oss på ju längre ner vi kommer i backen. Längst upp är det ju inte många meter mellan privat mark och dh-banan, då blir det ju tajta svängar och lite brant.

  SvaraRadera