tisdag 28 juli 2009

Byggrapport 28 juli

Ikväll var vi tre mogna män - Martin, Robin och jag - som grävde ett par timmar i kvällssolen. Vi ägnade oss åt att fixa till slutet av skråpartiet och det blev riktigt trevligt. Vi funderade också länge och väl på hur vi skulle göra med det väldigt steniga parti som Ludde och Mattias grävde fram förra veckan, och kom till slut fram till att den enklaste och snyggaste lösningen är en liten träbro över detta parti. Sen började Martin prata lite drömskt om att göra en liten wallride/doserad träkurva (som man kan välja att inte köra på) precis innan man ansluter till den befintliga stigen. Vi får se om vi gör det i steg 1 men det låter lockande!

Vi siktar på en ny byggkväll nästa tisdag. Sen får vi se hur vi gör när semestrarna är slut och kvällarna blir kortare. Varannan vecka kanske är en vettig lösning. Vi får se.

Martin och Robin hade cyklarna med ikväll och det var roligare att fota cykling än grävning så här kommer några actionbilder istället för de sedvanliga gräva-och-fika-bilderna.

1 kommentar: