tisdag 3 augusti 2010

Byggrapport 3 augusti

Bygget av Second Chance har tagit ytterligare några stora kliv framåt. Vi har ju haft ett par hundra meter stig på slutet som varit ett bekymmer då det var tvunget att gräva ner ganska djupt för att komma åt fast jord. Detta i kombination med att marken inte sluttar nånting här har gjort partiet omöjligt att dränera.

Därför har vi lagt ett lager med sten i botten och idag har Ludde och Mattias gjort ett jättejobb med att forsla ut fin fyllnadsmassa och fyllt upp hela stigen så att den ligger i nivå med övriga marken och således kommer att hålla sig torr och fin.

När vi övriga anlände ikväll hade de hunnit fylla så gott som hela sträckan och vi kunde hugga in med finliret. Vi som byggde idag var Martin, Ludde, Matte, Niklas G, Anders, Jonas, Harri (som tagit sig hit ända från Ludvika), Robin och jag. Erika och Rickard gled också förbi och lyckades nästan lura oss andra att de faktiskt var med och byggde en stund, men vi var inte helt säkra på hur det var med den saken när kvällen var slut.

Hursomhelst. Nu är faktiskt stigen så gott som färdig ända ner. Nu är det kanske ett par kvällar att fixa till lite småsaker som vi hoppat över samt göra en allmän uppstädning längs hela stigen - sen öppnar vi den!

Här kommer några bilder från ikväll:

Colapaus

Finbesök från Ludvika

Anders och Niklas i samråd

Jonas testcyklar

3 kommentarer:

 1. Vilket grymt bra jobb ni har gjort!!! Fast det kanske ni redan visste? =)

  Kommer helt klart bli fler besök! Hoppas verkligen detta sprider sig till fler ställen i Sverige.

  SvaraRadera
 2. Synd jag inte kunde komma loss från jobbet, när Harri upplät plats och allt.

  Bra jobbat!

  Flyger RyanAir till Falun också?

  SvaraRadera
 3. Lagt upp lite bilder och videos från besöket: Second Chance!

  SvaraRadera