tisdag 12 oktober 2010

Slutspurten

Eftersom detta blir den sista regelrätta tisdagsrapporten för säsongen kommer här ett inlägg med mycket bilder...

Trots att det drällt in en massas konstiga ursäkter om älgjakt, fotosessions, fotbollsmatcher etc etc så blev vi ändå ett gött gäng som byggde klart det sista på den ännu namnlösa stigen: Ludde (som vanligt först på plats), Anders, Henrik, Rickard, David, Elina, Isak och jag själv. Nu har vi fixat till både början och slutet på stigen plus att vi byggde en liten balanssektion som alternativ avslutning på stigen. Jorden som YA-eleverna la ut på stigen förra veckan hade äntligen torkat upp och satt sig ordentligt så efter en ny omgång med paddan är hela stigen fast och fin och redo att öppnas. Alla röda avspärrningar och förbudsskyltar är med andra ord borta!

Så nu återstår bara städning och finputsningar innan det är dags för en ny pampig invigning. Städar gör man dock bäst i dagsljus, så någon lämplig lördag innan snön kommer planeras det för en kombinerad städ- och invigsningsträff, kanske med grill, tidtagning på stigarna eller andra upptåg. Håll utkik efter mer info om detta.

Här kommer några bilder från olika kameror. Imorgon får det nog bli en testtur på lunchen och då kommer det med stor sannolikhet några dagsljusbilder också.

Henrik testar balanssektionen
Rickard
Ludde som faktiskt ser ut att arbeta (!)
Isak - framtida stigbyggarproffs #1
Elina - framtida stigbyggarproffs #2
Roger
Ludde som vi är vana att se honom

Och några bilder ur Rogers kamera:

Uppfarten till balanssektionen
Sista knycken ut på vägen
Inte konstigt att man blir lite mör i armarna efter några vändor med denna...

Och för att göra inlägget ännu längre kommer här ett par mobilbilder från slalombacken där YA-gänget har skruvat upp tempot rejält med DH-banebygget, men också gett The Enemy Within lite välbehövlig omtanke, stort tack för det!

Efter sista träbron, förbi dödstallen
Innan sista träbron
Nya DH-spåret
Glada miner trots avkrängda larvfötter på minigrävaren

Thats it for tonight.
//Per

1 kommentar:

  1. Gött! Hoppas man har möjlighet att komma på invigningen. :)

    SvaraRadera