söndag 24 oktober 2010

Storstilad invigning av Everytime She SmilesSå var den då formellt invigd - Everytime She Smiles. Och med besked! Vi var nog totalt ca 30 personer som hade letat oss ut i björnskogarna denna gråkalla och frostiga oktobereftermiddag. Efter en snabb uppstädning och röjning längs stigen tände vi grillen. Sedan ägnades resten av eftermiddagen åt att cykla, grilla, cykla, prata, tävla... När klockan närmade sig 18 och vi var tvungna att avbryta tävlandet eftersom man inte såg något längre, så hade vi bara en sak kvar att göra - slå ner ledmarkeringen i marken och förklara stigen öppnad!

Tävlingen ja - det var egentligen två tävlingar i en: Alla fick två åk var och när alla kört färdigt utses dels snabbaste tiderna och dels de som kört med minst tidsmarginal mellan första och andra åk. Niklas som skötte klockan håller som bäst på att räkna ihop resultaten som kommer att publiceras här på bloggen inom kort.

Ett stort och varmt tack till alla som var med i dag - det var verkligen en magnifik avslutning på en lång och kul byggsäsong! Nu blir det välförtjänt vintervila tills vi tar nya tag till våren.

Bästa hälsningar Per

1 kommentar: