tisdag 29 juni 2010

Byggkväll 29 juni

Alright. Idag hade vi bestämt oss för att jobba i slalombacken och göra klart partiet mellan de båda stora kurvorna samt sista kurvan så att The Enemy Within blir cykelbar hela vägen ner. Vilket vi också gjorde. Vi som jobbade ikväll var Rickard P med barnen Klara och Kalle, Robin, Ludde, Mattias, Jonas, Martin och jag själv.

Jonas och Martin ägnade kvällen åt att ansluta Trail to Doomsday till gamla Dh-spåret. På så sätt kan man köra Trail to Doomsday och sedan välja att köra stenkistan ner alt smita på Enemy Within sista biten.

Vi andra byggde klart hoppet mellan kurvorna som Niklas Å börjat på - nu är det ett skönt platåhopp som antingen rullas igenom eller hoppas över. Vi fixade även till sista kurvan så att den fick fin form. Och så körde vi padda. Mattias som är utbildad anläggningsarbetare tog kommandot och visade hur en padda ska köras. Men det blev problem när vi kom till kurvorna. Det visade sig att en rundvibrator inte gillar att lutas mer än 20 grader - då stannar den. Vi får se hur vi löser det... På plan mark fungerade det dock klockrent.

Kvällen rundades av ganska tidigt - fotbollsvm lockade och värmen tog ut sin rätt. Nästa tisdag fortsätter vi på Second Chance uppe vid Sjulsarvet.

Här kommer några bilder från kvällen:
 

/Per

2 kommentarer:

  1. Snyggt jobbat! Går det inte att ställa in den på 10 grader så slipper jag ha med inklinometern? ;-)

    SvaraRadera