tisdag 22 juni 2010

Byggrapport 22 juni

Jahapp, då var man hemma igen efter en skön kväll i skogen. Trots att vi bara var fyra ikväll fick vi gjort riktigt mycket. Niklas G hade som vanligt checkat in tidigt, redan strax efter 16. Vid 19-tiden kom jag och strax efter Niklas Å och Rickard P. Innan vi andra kom hade Niklas hunnit fixa till hela partiet från Monolitkurvan (se förra inlägget) och fram till nästa switchback. Detta parti är nu helt ok att cykla på, men lite knöligt på sina ställen.

När vi övriga kom tog vi tag i nästa switchback, som vi gått och gruvat oss för lite. Men när vi väl började sa det bara swisch och så var den klar. Lite nervöst var det tre provcyklister som trampade upp för ett premiäråk - skulle det verkligen gå så här lätt? Skulle den kännas bra? Men när alla med god fart hade rullat igenom flera gånger kunde vi bara konstatera att vi (äntligen) lyckats bygga en riktigt riktigt skön switchback som man utan problem håller farten i. Kul! Episkt vacker är den också med hopptornen i bakgrunden...

Sen fortsatte vi att jobba med stigbädden neråt stigen och hann väl få till sisådär 100 meter riktigt fin stig. Guldjorden är fortfarande ganska blöt, men får den torka till en gång nu i veckan kommer det bli fint och hårt underlag.

Thats it for tonight. Imorgon: pubkväll. Nu: godnatt.

/Per

1 kommentar: