onsdag 16 juni 2010

Stigbygge 15 juni

Igår kväll var en lite annorlunda byggkväll. Niklas G startade solo redan kl 17. Nån timme senare dök jag upp tillsammans med tre barn som tyckte att en kvällsutflykt "lite för sent" till Sjulsarvet var en toppenidé. Ungefär samtidigt dök Martin upp. Med barnvagn och Elis 5 månader i bärsele på magen! Vi höll på nån timme vid "monolitkurvan" innan Niklas d.y. plötsligt dök upp och strax därefter även Jonas. Vid det här laget vad det dags för barnfamiljerna att knalla hemåt, men övriga fortsatte. Lite senare dök även Robin upp och arbetet fortskred fram till kl 22. Då går det rykten om att Niklas d.y. tog en spade på ryggan och rullade ner till slalombacken och fortsatte bygga där. Ungdomlig entusiasm kanske? Kul hur som helst!

Resultatet av kvällen blev en så gott som färdigbyggd switchback av större format samt lite allmänt fix. Idag fortsatte Niklas G och när jag svängde förbi en snabbis efter jobbet dök även Ludde och Matte upp. Matte med nyinköpt värsting-kamerautrustning - se upp för fina bilder framöver.

Här kommer ett par mobilbilder från igår, fotade av Niklas G.

"Monolitkurvan"

Strax ovanför kurvan.

2 kommentarer:

  1. Sjukt sugen att göra ett besök och se hur det ser ut i verkliga livet, förväntningarna är höga efter Glentressbesöket! ;)

    SvaraRadera
  2. Sista bilden ser väldigt bra ut! :D

    Snart ett år sedan jag var där och inspekterade, börjar bli dags igen!

    SvaraRadera