tisdag 15 september 2009

Byggrapport 15 september

Ikväll hann vi med en kort men intensiv byggkväll. Vädret var som vanligt strålande, men oj vad det blir mörkt snabbt numera... Det blir nog max en eller kanske två kvällspass till i höst, sen blir det för mörkt helt enkelt. Trist. Desto roligare att vi blev ett skönt gäng ikväll. En efter en trillade in och til slut var vi sju personer varav ett nytt ansikte. Kul!

Niklas G hade kvällen till ära fixat fram en maffig padda via sin svåger Rickard (blev det rätt nu?) som baxades upp till stigen. Dessa två herrar ägnade sedan hela kvällen åt att packa den grävda biten av stigen till en stenhård och slät yta som kommer bli perfekt botten till stenmjölet!

Övriga gänget ägnade sig åt det lite mindra glamorösa projektet att gräva bort vegetation, rötter och sten på ett ganska långt parti. Det visade sig att de sista 50 metrarna innan stigen kommer ut till motionsspåret första gången var lite tungjobbade... Men det kommer bli bra när vi lagt några timmar till på partiet. Vi påbörjade också en ny fin feature - en stor stenbumling som kommer få agera hopp för dem som tycker sånt är kul.

Tack för en trevlig kväll allihop. Här kan du bläddra igenom några få bilder:
//Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar