onsdag 16 september 2009

Info om lördagens byggdag

SAMLING
vid Sjulsarvets parkering kl 9.30 för gemensam uppfärd till stigen. Ta gärna med cykel. Vi kommer att arbeta på stigen som korsar hygget rakt nedanför Sjulsarvsstugan hela dagen. Vi räknar med att runda av vid 15-tiden. Det är självklart ok att bara vara med en stund om man inte kan hela dagen.

LUNCH OCH DRICKA
Kl 12.00 kommer vi att få hämta upp färdiglagad mat från Lugnetrestaurangen! Alla som är med och bygger bjuds på detta, men jag behöver veta senast fredag förmiddag hur många som vill ha lunch. (Ni som redan anmält er behöver inte göra det igen!). Minsta arbetsinsats för att förtjäna gratis lunch är 30 minuter... Utöver lunch kommer det finnas lite dricka på plats, men ta med extra vatten.

UTRUSTNING
Alla redskap körs upp med 4-hjulingen, så det enda du behöver ta med dig är kläder som får bli smutsiga och kanske ett par arbetshandskar.

VAD SKA VI GÖRA?
Målet med dagen är att bygga klart sista biten innan stigen tangerar motionsspåret första gången. En liten träbro ska byggas över ett dike, det ska hackas bort vegetation, det ska flyttas jord... Det finns alltså hur mycket kul saker som helst att ta tag i! (Och vill man inte smutsa ner sig uppskattas även moraliskt stöd i olika former!)

//Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar